Stutteriets salgsliste

Vi driver ponyavl i hobbyregi med et professionelt og passioneret forhold til racen og dyrene. Således opfostres en Mailund cob i store åbne og rummelige bokse med hensyntagen til hestens naturlige sociale og fysiske behov. Vi  fastholder principper for "good horsemanship" og fravænner eksempelvis helst føl i hold, ligesom alle vore dyr, hver morgen lukkes ud på store folde sammen med staldens øvrige kammerater. 

Hvert år udstiller vi ved shows såvel i Danmark som i udlandet, dog fortinsvis til shows, hvor udstillere tilbydes at købe bokse - et privilegium, vi synes, vore ponyer fortjener! Den typiske Mailund cob måler mellem 146  og 148 cm i stang.

Flere af Mailunds cobs sælges til brug i sportens verden, hvor særligt det gode temperament og den takfaste og fri bevægelse har været kernen i den glæde, vi møder hos vore købere.

Det er kun yderst sjældent, at vi kan tilbyde tilredne cobs til salg, da vi som oftetst sælger afkommet enten som føl eller åring. Det er dog vores erfaring, at mange af vore købere har draget stor nytte af det bånd, der skabes mellem hest og rytter gennem arbejdet fra jorden, når tilridingen sidenhen påbegyndes.

Mailunds Sir Harrison og Mailunds Magic Johnson med kusk Niels Shelde - Landsstævne på Kærsgård Gods

Vi er på stutteriet meget optagede af, at vores stutterinavn også eksponeres i køresportens verden. Derfor søger Stutteriet  lige nu samarbejdspartnere med relation til køresporten - vi er i den forbindelse villige til, på de rette betingelser, at tilbyde enkelte af vore dyr på meget favorable vilkår.

Vi sætter som regel enkelte dyr af en årgang til salg med henblik på enten  avl eller sport. Skulle du også være faldet for en Mailund Cob, vil vi kunne vejlede dig i dit valg blandt stutteriets dyr med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi tør godt stå inde for, at vore dyr er blandt landets allerbedste og ved, at din succes er vores bedste reklame! Finder du ikke, hvad du søger på salgslisten herunder, er du velkommen til at kontakte os.

Køber du et Mailundafkom med henblik på eksempelvis avl, er du sikker på, at vi gerne deler ud af den erfaring og viden, der gennem årene er blevet os til del - det være sig indenfor fodring som klargøring og mønsting.

Besøgende er altid velkomne, men ring venligst på forhånd! Du er også meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage.


 Velkommen til Stutteri Mailund
Stutteri Mailund
Ibstedvej 14, Jegindø
7790 Thyholm Danmark
E-mail: lindbergogjensby@mail.tele.dk
Tlf.: +45 27 630 830

Programmeret og hosted af nordicweb