27. januar 2011

27.01.2011

27. januar 2011
Vi har nu opdateret følsiden med en oversigt over de enkelte hopper og muligheden for at reservere føl efter sin yndlingshoppe - så følg med på følsiden.

Man kan kun sige, at det går rigtig stærkt her på Stutteri Mailund. Vi har nemlig solgt hele tre ponyer, som får nyt hjem i den nærmeste fremtid. Emma Jane og Melody skal fremover bo hos Tina, Louise og Anne. Tina og Louise har i forvejen dejlige Sunset, og vi er rigtig glade for, at de nu skal forkæle de to damer fremover - for vi ved det bliver et hesteliv på første klasse.

Herudover får også Heartbreaker nyt hjem hos Inger og HP i Ribe, hvor det er meningen, at Heartbreaker skal være HP's ridehest. Vi havde en fantastisk hyggelig dag, da Inger og HP var på besøg for at se på hestene - og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi meget gerne ville sælge et af vores dyr til en fremtid i deres kyndige hænder - for også her bliver hestene passet efter alle kunstens regler. Vi glæder os meget til at følge dem i deres nye "welshliv".

Sidst men ikke mindst, glæder det os helt utroligt meget, at Cecilia, Christina, Birgit og Klaus nu for alvor er tilbage i avlsregi igen. Vi glæder os til de hyggelige aftener på showground før diverse shows - til lange snakke om blodlinier og avlsstrategier - og ikke mindst til fælleskabet om kærligheden til verdens smukkeste race!

Nyhedsarkiv

Velkommen til Stutteri Mailund
Stutteri Mailund
Ibstedvej 14, Jegindø
7790 Thyholm Danmark
E-mail: lindbergogjensby@mail.tele.dk
Tlf.: +45 27 630 830

Programmeret og hosted af nordicweb