Stutteriets salgsliste

Cover Salgsliste

Vi driver ponyavl i hobbyregi med et professionelt og passioneret forhold til racen og dyrene. Således opfostres en Mailund cob i store åbne og rummelige bokse med hensyntagen til hestens naturlige sociale og fysiske behov. Vi fastholder principper for "good horsemanship" og fravænner eksempelvis helst føl i hold, ligesom alle vore dyr, hver morgen lukkes ud på store folde sammen med staldens øvrige kammerater.

Hvert år udstiller vi ved shows såvel i Danmark som i udlandet, dog fortinsvis til shows, hvor udstillere tilbydes at købe bokse - et privilegium, vi synes, vore ponyer fortjener! Den typiske Mailund cob måler mellem 146 og 148 cm i stang.

Flere af Mailunds cobs sælges til brug i sportens verden, hvor særligt det gode temperament og den takfaste og fri bevægelse har været kernen i den glæde, vi møder hos vore købere.

Det er kun yderst sjældent, at vi kan tilbyde tilredne cobs til salg, da vi som oftetst sælger afkommet enten som føl eller åring. Det er dog vores erfaring, at mange af vore købere har draget stor nytte af det bånd, der skabes mellem hest og rytter gennem arbejdet fra jorden, når tilridingen sidenhen påbegyndes.

Vi er på stutteriet meget optagede af, at vores stutterinavn også eksponeres i køresportens verden. Derfor søger Stutteriet lige nu samarbejdspartnere med relation til køresporten - vi er i den forbindelse villige til, på de rette betingelser, at tilbyde enkelte af vore dyr på meget favorable vilkår.

Vi sætter som regel enkelte dyr af en årgang til salg med henblik på enten avl eller sport. Skulle du også være faldet for en Mailund Cob, vil vi kunne vejlede dig i dit valg blandt stutteriets dyr med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi tør godt stå inde for, at vore dyr er blandt landets allerbedste og ved, at din succes er vores bedste reklame! Finder du ikke, hvad du søger på salgslisten herunder, er du velkommen til at kontakte os.

Køber du et Mailundafkom med henblik på eksempelvis avl, er du sikker på, at vi gerne deler ud af den erfaring og viden, der gennem årene er blevet os til del - det være sig indenfor fodring som klargøring og mønsting.

Besøgende er altid velkomne, men ring venligst på forhånd! Du er også meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage.

Allerede medlem? Log ind her:

  • da
  • en
  • Mailunds Pendragon og Mailunds Magic Johnson på vej til VM 18.07.2023 Niels og Lene - Team Shelde har netop offentliggjort at holdet officielt er udtaget til VM for 2-spand i Holland i slutningen af august. Læs mere under "News"
  • Fra føl til DM! 09.07.2018 Vi glæder os i disse dage over Team Shelde og hans røde Mailundspand med Mailunds Sir Harrison og Mailunds Magic Johnson. DM kvalificeringen er i hus, ligesom Shelde og to-spandet også er udtaget til eliteholdet frem mod VM i Ungarn i 2019!
  • Stort tillykke til Julie Jepsen & Mailunds Hadrian 03.04.2013 Høje procenter og flotte placeringer hører til dagens orden, når Julie og Mailunds Hadrian betræder stævnepladsernes nyrevne dressurbaner! Herfra ønsker vi dem stort tillykke med de flotte resultater og krydser fingre for dem, når de

 
Stutteri Mailund - Logo

Programmeret og hosted af nordicweb