Mailunds stamhopper

På Stutteri Mailund ligger vi vægt på blodlinjer af højeste kvalitet! Det betyder blandt andet, at alle vore stamhopper bærer værdifulde og fremragende blodlinjer fra welshavlens største stjerner, herunder særligt arven fra den firdobbelte Royal Welsh vinder Tydfil Magic Princess og Trevallionstutteriets største legende Tapton Rachael, hoppen, der om nogen, har grundlagt successen til både Trevallion- og Danawaystutteriets mange triumfer på Royal Welsh arenaens grønne showbaner.

  • da
  • en
  • Mailunds Pendragon og Mailunds Magic Johnson på vej til VM 18.07.2023 Niels og Lene - Team Shelde har netop offentliggjort at holdet officielt er udtaget til VM for 2-spand i Holland i slutningen af august. Læs mere under "News"
  • Fra føl til DM! 09.07.2018 Vi glæder os i disse dage over Team Shelde og hans røde Mailundspand med Mailunds Sir Harrison og Mailunds Magic Johnson. DM kvalificeringen er i hus, ligesom Shelde og to-spandet også er udtaget til eliteholdet frem mod VM i Ungarn i 2019!
  • Stort tillykke til Julie Jepsen & Mailunds Hadrian 03.04.2013 Høje procenter og flotte placeringer hører til dagens orden, når Julie og Mailunds Hadrian betræder stævnepladsernes nyrevne dressurbaner! Herfra ønsker vi dem stort tillykke med de flotte resultater og krydser fingre for dem, når de

 
Stutteri Mailund - Logo

Programmeret og hosted af nordicweb