Tidligere avlshingste

På Stutteri Mailund tilbyder vi i bedækningssæsonen 2019 bedækning ved Rotherdale Rhodri, dog kun for et meget begrænset antal hopper.

Af tidligere hingste vi har anvendt i avlen, skal her nævnes Menai Sparkling Imperial, der er far til henholdsvis Mailunds Queen of Bennedict og Valhallas Hot Chocolate.

Endvidere har vi anvendt Rotherdale Rhodri, der er far til såvel Mailunds Magic Princess og Valhallas Lady Starlight.

  • da
  • en
  • Mailunds Pendragon og Mailunds Magic Johnson på vej til VM 18.07.2023 Niels og Lene - Team Shelde har netop offentliggjort at holdet officielt er udtaget til VM for 2-spand i Holland i slutningen af august. Læs mere under "News"
  • Fra føl til DM! 09.07.2018 Vi glæder os i disse dage over Team Shelde og hans røde Mailundspand med Mailunds Sir Harrison og Mailunds Magic Johnson. DM kvalificeringen er i hus, ligesom Shelde og to-spandet også er udtaget til eliteholdet frem mod VM i Ungarn i 2019!
  • Stort tillykke til Julie Jepsen & Mailunds Hadrian 03.04.2013 Høje procenter og flotte placeringer hører til dagens orden, når Julie og Mailunds Hadrian betræder stævnepladsernes nyrevne dressurbaner! Herfra ønsker vi dem stort tillykke med de flotte resultater og krydser fingre for dem, når de

 
Stutteri Mailund - Logo

Programmeret og hosted af nordicweb