3. februar 2011

03.02.2011
3. februar 2011
I går kørte vi Melody og Emma Jane op til Tina og Louise - de var ventet med spænding. Vi glæder os til at følge dem på deres vej - ikke mindst Louise, når hun til sommer debuterer som "handler" på sommerens showbaner med sin nye champ!
 
Herudover har vi haft kontakt til Ute Lehmann med henblik på afholdelse af et weekendkursus med hende på Stutteri Mailund i enten juli, august, eller september i år eller næste år alt efter, hvad der er efterspørgsel efter. Det er en unik chance for at arbejde med sin unghest/hest på en anerkendende måde og derved opnå et større fællesskab med hesten. Vi lægger ridebane, bokse, hus, teltplads mm. gratis til samt sørger for forplejning. Herved bliver prisen for de otte deltagende heste med ejer 2000 kr. (foder skal dog selv medbringes) - herudover bliver der mulighed for at følge kurset som tilskuer for 200 kr. for begge dage inklusive frokost mm.

Har det jeres interessse, vil jeg meget gerne høre fra jer -send en email om I kunne tænke jer en plads/ have lyst til at se kurset - forhåndstilkendegivelse er ikke bindende. http://www.horseinharmony.dk/kursusindhold.html

Mvh Henriette & Jakob

Nyhedsarkiv

Velkommen til Stutteri Mailund
Stutteri Mailund
Ibstedvej 14, Jegindø
7790 Thyholm Danmark
E-mail: lindbergogjensby@mail.tele.dk
Tlf.: +45 27 630 830

Programmeret og hosted af nordicweb