Farm Festival

31.05.2012

Med maj kom forårets første Dyrskue - Farm Festival.

Vi deltog med Valhallas Lady Starlight, og dommer på dagen var Jørgen Finderup, Århus. Jørgens begejstring for Starlight var stor, og forunden 24 point og ærespræmie modtog vi også følgende flotte beskrivelse under eftermiddagens karakteristik i den store ring:

"Man kunne blot begynder fra en ende af, når man skal beskrive denne hoppes mange kvaliteter, men jeg har valgt at samle det til et udtryk - nemlig at hun er "medicin for øjet".

 

Valhallas Lady Starlight - Farm Festival 2012

Nyhedsarkiv
  • da
  • en
  • Mailunds Pendragon og Mailunds Magic Johnson på vej til VM 18.07.2023 Niels og Lene - Team Shelde har netop offentliggjort at holdet officielt er udtaget til VM for 2-spand i Holland i slutningen af august. Læs mere under "News"
  • Fra føl til DM! 09.07.2018 Vi glæder os i disse dage over Team Shelde og hans røde Mailundspand med Mailunds Sir Harrison og Mailunds Magic Johnson. DM kvalificeringen er i hus, ligesom Shelde og to-spandet også er udtaget til eliteholdet frem mod VM i Ungarn i 2019!
  • Stort tillykke til Julie Jepsen & Mailunds Hadrian 03.04.2013 Høje procenter og flotte placeringer hører til dagens orden, når Julie og Mailunds Hadrian betræder stævnepladsernes nyrevne dressurbaner! Herfra ønsker vi dem stort tillykke med de flotte resultater og krydser fingre for dem, når de

 
Stutteri Mailund - Logo

Programmeret og hosted af nordicweb